//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





hi there! Meet my Neverland !

I love them so much. Just 4 of us and it's so cool ! We're a great combination yaw ! haha. I'm so excited to share with you all <3 Kami ni nak kata kawan yang tak ada drama tak juga. Banyak sangat dramanya haha. Dorang ada suruh imi berjanji bila ada sakit hati ke apa ke dengan dorang terus terang haha ! I don't thing imi boleh pegang pada janji tu :') susah lah nak terus terang ni. kalau korang ada buat salah pun selalunya small thing je haha. so tak yah terus terang la kan? What a nice friend kan imi ni HAHAHA. They all pretty kan? I know macam imi juga lah kan? haha. That's all love you guys :*



XOXO, 
imi




Post a Comment