//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





Hai guyss !

Dah lama juga lah tak menaip kat blog ni haha. Nak kata busy tak de lah busy pun. Malas tu je hehe. Nak buka buku pun susah apatah lagi blog. Ahh malas malas.

Sekarang ni dah bulan 6 pejam celit pejam celit bulan 7 dah. Lepas tu tak lama lagi Ramadhan bakal tiba. Ya Allah tak sabarnya nak puasa :') banyak ibadah yang kita boleh buat time bulan Ramadhan. Besar ganjaran beb ! :o doa lah banyak-banyak harap kita dapat berjumpa dengan Ramadhan pada tahun ini. InsyaAllah :)

Bila dah masuk form 5 ni banyak pressure dia kan? Memang lumrah ea? Teens kan biasa lah banyak masalah. Padahal masalah kecik je tapi di besar besarkan macam ni lah jadi nya. Bukannya apa maybe ada sebabnya kot jadi cam tu kan? Kurang perhatian orang yang dia sayang :( *tak semestinya b/gf okay* susah hidup form 5 ni. Stress habis ! Banyak benda nak buat. Ada je masa tapi tak pandai nak guna kan. Aku ni pandai je cakap nak buat tu yang liat sikit haha. InsyaAllah aku nak berubah. Aku nak dia tu bagi motivasi. Semangat sikit nak belajar. Kan kan kan? Dia tu bukan nak faham. Hmmm tak pe lah budak duk asrama kan busy hahaha. Gelabah lebih mimi ni -.-

Korang doa-doa kan lah mimi dapat buat yang terbaik untuk spm nanti ea? Amin :)

NOTE TO MYSELF : DREAM IT , DO IT. JANGAN DUK NAK DREAM-DREAM JE. BUAT. USAHA KENA LEBIH ! FIGHTING !! GOOD LUCK FOR MEE ♥

Labels: ,



Blogger Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

 

Post a Comment