//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it







Assalamualaikum <3

Sudah lama juga lah diri ni tak berblogging. Busy study hehe. SPM keeen T.T apapun wish me luck hehe.

Hari ni mimi nak join satu segmen. Like menarik hehe. Sebab baru lepas berphotoshot with my sis ! Enjoy my SHORT STORY !! ♥ (^O^) *gambar di akhir entry TQ !*

I love her. She love me. The end. Lewls. Kita orang ni macam mana nak cakap. Macam kembar muka tak sama. Tapi perangai serupa bikin haha. Gitu lah lebih kurang. Sama tak muka kami? Hehe. Kitaorang ni nak kata serupa macam kembar lah juga sebab hampir semua suka benda yang sama haha! Tapi nak buat macam mana adik selalu kena kalah lah dengan kakak. Sedih sedih u.u walaubagaimanapun. She always lah juga ada selalu di samping mimi. Hehe love you sis.
Tak tau nak merepek apa dah about kitaorang ni so. BYEBYE ♥


*kiyomi ke?? err*


Blogger Farah Waheda Wahid said...

all the best...

 
Blogger nsyamMie said...

huhu thanks2 ^u^

 
Blogger teha said...

nice pic.. comel ! :)

 
Blogger Puteri Afiqah said...

all the best :)
muka dah nak dekat sama..:) nice pic ^^

 
Blogger ArifahLee's said...

Datang dari contest yang sama. Do hit me back. ^^, http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html

 

Post a Comment