//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





SALAM 3 MARCH 2013 all :D 



Dah lama tak update blog ni. sebulan sekali je haha. Busy study lah huhu *konon je -.- ujian march nanti pun tak study lagi. Esok kat sekolah InsyaAllah akan ku study hee. cepat je masa berlalu. sekarang dah masuk bulan march dah. SPM lagi berapa bulan je lagi. hais macam mana nak cover form 4 punya ni. tu la tahun depan main-main. tak study huhu. biasa lah manusia . nak enjoy je. 

Okay lah dah masuk bulan march ni kena lah study lebih kan? ye dok? Haha. susah la nak study. penat. balik dari sekolah kena masak. nak cari resepi yang sihat-sihat lagi. susah bagi yang tak reti memasak lol. alhamdulillah mimi masak sangat sedap huhu. sekarang ni dekat sekolah mimi ada virus yang agak pelik. tak tau la virus apa. tapi masa hari jumaat lepas ada 3 classmate mimi ni demam. wow apa kes ni? hope korang cepat sihat la. okay? kiss sikit haha. 

Rindu la classmate lama. dorang semua kelas lain-lain, sekolah lain. nak jumpa pun susah. ramai dah ada pakwe makwe.. kot lah. tapi ramai nya tak ada pun haha. rindu kat totoro sangat-sangat. dah lama tak jumpa dia. nanti maybe cuti sekolah nanti nak jumpa dorang semua. kalau berkesempatan lah humm :/ kot-kot ada program pape ke nanti. al-maklum lah spm student haha. ni dah bukan short entry ni. kemain panjangnya haha. korang pun mesti caw nya. tak nak baca. panjang sangat. lol. 

kbai. wish me luck! xoxo

Labels: , , , ,



Blogger Nadya Bubble said...

Promosi Al-Quran Pelangi :) Ready stock! http://bit.ly/10AVN8H

 
Blogger Syafiq Muhammad said...

wah budak spm . btw , best of luck , tapi kena follow back sini k . hee peace http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/

 

Post a Comment