//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





Assalamualaikum ♥
Tadi petang mi ada buat baju. Tapi kecil je la. Macam baju untuk baby or kucing gemuk haha. Mi buat pun dari sisa baki kain yang nani guna untuk buat maxi skirt. Lawa la maxi skirt dia buat. Kalau berkenan boleh cakap hehe :D


Tengok la gambar baju yang mi buat ♥
Lawa taaak ? :D ofcos not 100% made my me. Ada la nani jahit sikit. I ni mana la reti nak menjahit haha xD ada style peplum sikit baju ni. Nampak taaak? Lawa kan? Hehe. Ni baru first try. Second try x buat lagi. Nanti mesti meletop habis haha. Okay la.
Kalau nak tgk maxi skirt yang dibuat oleh nani nanti inshaAllah mi post okay? ^^
Byebye
Love, mi xoxo

Labels: ,



Post a Comment