//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





HAI and ASSALAMUALAIKUM. SALAM AHAD



Kepada peminat anuar zain wajib baca entry ni. hehe tipu je. Ingat aku nak bagi tiket free ke apa? :p aku pun tak ada duit nak pergi konsert ni. Harapan la kaan TT______TT aku nak sangat-sangat jumpa dia ni. Sapa yang pergi jangan lupa bawa mi sekali. Nak duk kat bahagian VIP please :( kalau anuar baca entry ni tolong bagi tiket free satu ! Untuk peminat setia anuar :D hehe.. umm tidak kesampaian la nak jumpa dia.. kalau tahun depan kan best. Boleh kerja. dapat duit tuk beli tiket. Almaklum la. Student lagi. Makan duit parents.. Apa-apa pun kepada yang pergi tangkap gambar banyak-banyak bagi kat aku. Nak bagi bomo sikit haha xD 

kdaaaa , sayang anuar zain 

enjoy this vid..



Post a Comment