//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





hai assalamualaikum! 

*dorang comeeeeel*

Hari ni kan mimi happy sangat-sangat sebab dapat chat dengan abang anuar zain. Actually semalam tapi hari ni baru nak post but I still happy gila-gila. HEHHEHEHE *senyum tiga memanjang* Tapi yang mimi still tak puas hati kan line internet malam semalam. Slow gila. Kesian abang Anuar kena mention nama "NURAMIYU" *nama di alam maya a.k.a cyber hehe :D* banyak-banyak. Serius malu sangat-sangat >.< tapi pada masa yang sama suka sangat-sangat! hehehehe *tak boleh berhenti dari senyum* suka sangat abang anuar mention nama mimi thanks abg anuar. Memang tu yang mimi inginkan pun hehe :D tapi still want so badly pergi konsert abang anuar. Tapi I'm just SPM student :(( mana ada duit nak beli ticket anuar zain yang mahal tu huh u.u tak apa lah hope tahun depan anuar zain ada buat. Please buat tau. But make sure buat bila mimi dapat result yang cemerlang-merlang hehe :D boleh my parent belanja for present kan? kan? kan? hehe. hope abang anuar bertimbangkan dulu tau nak sangat-sangat pergi ni ^^ 

okay back to story. Mimi tadi baru tengok yang webcam tu. Sumpah sedih. Banyak sangat abang Anuar mention. And semua yang abang Anuar mention mimi snapscreen hehe. Ni Aiza yang suruh buat. So mimi buat je la hehe. 
" NURAMIYUUUUU! Okay abang dah shout out dah. Dah jerit. HEHEHE  "*comeel*

This time abang Anuar zain tengah shout out my name. Serius terkejut gila yang abang Anuar pergi jerit dekat situ. Kelakar. Tak terkejut ke semua camera man semua? HAHA. Pada mulanya ingat kan abg Anuar nak shout out just type je dekat chat rupanya pergi jerit dekat situ. Malunya mi pergi type banyak kali yang mimi cakap "abang anuar tak balas pun chat mimi" lebih kurang cam tu la banyak kali kot. sumpah la malu kan. haha. 


"bla bla bla spm *tgh baca* oh nuramiyu ambil spm yea tahun ni? oh okay abang doakan the best. dan semoga berjaya sangat. sangat-sangat "

Masa ni pulak, abang anuar tengah respon my mesej. Mimi cakap yang mimi ambik spm tahun ni.. Thanks abg anuar :')


okay yang ni bukan mimi yang suruh abang anuar yang buat. Ada orang lain ni. Entah siapa tah. Nama pelik-pelik. Maaf saya still tak matang hehe. Kuang jar sikit mulut :x 
Tapi part ni kelakar la. dia just senyum cam tu for 4-5 sec. Dia suruh crew2 tu kira kan. Kelakar haha. 


Chak abang anuar zain kenyit mata dekat mimi hehehehe :D masa ni mimi suruh dia perasan dekat mimi means dia nampak la yang mimi ni wujud. Then abang anuar bangun dari seat dia. Abang anuar cakap "HAI NURAMIYU, HOW ARE YOU. ABANG DAH NAMPAK DAH NI. NAMPAK TAK?" HAHA comel kan abang Anuar zain ni? Tak nampak macam umur 43 tahun pun. muda gitu muka dia. hehe. tapi ayat yang abang anuar cakap lebih kurang macam ni la. lebih kurang la. 


ni gambar dia tengah nyanyi lagu apa tah lupa. mimi main snapscreen je. Yelah nak study lagi kan tak sempat nak buat semua benda ni. 


Time ni sumpah mimi terharu sangat-sangat. Abang anuar doakan mimi supaya mimi dapat semua A. apa semua tu. Amin. Akan mimi study rajin-rajin okay abang anuar? heheh :'D 


ni kali ke-2 abang anuar buat macam ni. Yelah mimi kan tak bukak webcam mana la tau abang anuar respond dekat webcam tu huhuuu u.u malu-malu. Tapi baikkan abang anuar buat je cam ni hehe. Thanks abang anuar! :D 


Masa ni pula abang anuar tengah bagi ceramah dekat mimi. dia cakap lepas habis chat ni mimi kena pergi study. sebab mi chat kat dia mimi cakap "demi nak chat dengan abang anuar sanggup tak study" haha memang kena ceramah la kan. Tapi lepas habis chat tu memang mimi study pun hehe. don't worry abang anuar :D


okay time ni kelakar *maaf gambar blur* abang anuar gelak sebab mimi cakap yang abang anuar best bagi ceramah hahaha xD

 rehat sebentar minum coffee. p/s: abang anuar suka minum coffee.


time ni dia baru nak balas dekat chat tu. 

-lihat bawah- 

apa lah abang anuar ni typo. buat spoil je TT______TT
 tak apa lah asalkan abang anuar balas hehe :D

okay abang anuar nak stop dah. ni gambar-gambar dia dengan kata-kata ummm pemberi semangat kot? hehe




yang ni pula dia cakap. "kalau boleh nak hug semua orang" omg hehehe


okay THE END


!! REALLY WANNA SO BAD GO TO HIS CONCERT !! ;/

love, mi xoxox
sayang ABANG ANUAR ZAIN !!

nak tengok juga? 

Video streaming by Ustream

Labels:



Blogger Farah Waheda Wahid said...

wah chatting gitu...

 
Blogger nsyamMie said...

@ Farah Waheda Wahid hehehehe :D

 
Blogger Nur farahiza said...

wahhh bestnye ,,,,,,,

 

Post a Comment