//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





ASSALAMUALAIKUM SEMUA





Sihat semua? Alhamdulillah semua sihat-sihat je kan? Amacam first day sekolah? Best? Mesti best kan dapat jumpa kawan sekian lama bercuti kan? Haha banyak pulak aku tanya xD Okay - okay hehe ;3 

So da masuk tahun baru ni *dah 5 jan da puun* semua mesti ada azam kan? hehe ofcoz mimi pun ada~ jangan lupa laksana kan azam korang dengan baik. InshaAllah I will do the same. hehe. Azam mi simple je. Nak dapat banyak A kat spm. InshaAllah. Jika Allah mengizinkannya :) I'll study hard la for this. Ada sesiapa yang nak jadi guru tutor mimi ke? Ya Allah best nya kalau ada orang yang rela ajar mi ni hehe :D Tapi awal tahun ni awal sangat la untuk study gila-gila ni. cikgu ajar baru sikit. Bulan depan inshaAllah mi start study gila-gila. Kalau boleh nak tusyen. tengok la dulu cam mana. And kalau boleh juga nak study kat score A tu. Best ada nota :/ umm apa kah daya. dulu mama da bayar tak guna pun. *menyesal tak sudah*

Tahun ni abah nak beli kan motor tuk mimi. yeayy :D senang la nak pergi sekolah. Tapi i'm really want suzuki nex soooo bad! Motor tu comel gila nak mati ! Tapi terpaksa la beli motor lain kot... ummm honda pun tak apa la. relaaa je la kaan u.u

This year. Aku la senior SMK BANDAR TASIK PUTERI hahahahahaha xD gua taiko. please jangan biadap :3 nanti kalau aku gigit korang jangan tanya sebab apa okay? :p Tapi tak best la jadi senior ni. budak junior semua muka dah matang-matang and tinggi-tinggi. Rasa macam junior pulak aku ni. Sumpah la lagi-lagi sebelah kelas aku tu budak form 4 kelas belakang. sumpah bising gila dorang tu. Bila dorang keluar kelas kan. Semua muka matang-matang hahaha. Terasa comel pulak jadi senior ni haha xD *tak ada kena mengena* gambar still tak ada lagi yang pakai baju sekolah. Asyik lupa je nak snap gambar. Minggu depan inshaAllah haha xD

LETS GIRLS GENERATION ROCK YOUR 2013 !!

Labels: , , , , ,



Blogger Farah Waheda Wahid said...

all the best for your SPM adik... ^_^ study smart kay... In Shaa Allah...kejayaan itu milik adik...kakak doakan...

 

Post a Comment