//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





Assalamualaikum semua. 
Sihat tak? Alhamdulillah semua sihat-sihat je kan.


Tajuk entry mi hari ni dare to dream. Ohhh. Seram je tajuk haha konon je haha. Bukan nya apa. Mi cuma nak cerita about my dream. Huhu. Tapi kan mi tak tau la mi dapat menjayakan or not. Sedih kan. Mi nak buka cafe actually. Tapi tadi mi ada bake some muffins. Baru je g mix bahan-bahan tu semua mi nampak kabur je. Then badan mi berpeluh-peluh. Sumpah kelakar. Tetiba rasa macam nak pitam. Tak pitam pun lah rasa je. Tapi yang penting first muffin mi siap. Sedap pulak tu yeay ♥ semua suka.
Tapi bila mi buka cafe nanti dapat ke mi bertahan buat cake, muffin banyak-banyak.. Nak sangat buka cafe. Hope dapat la buka. Nanti mi kena kuat lah haha. Biasa lah mungkin sekarang kan salu hujan panas hujan panas. Tu asyik tak sihat haha ^^
Korang doa-doa kan lah mi baik-baik je. Penat juga asyik sakit je. Kalau ada orang kesah tak apa juga hii peace~
Okay la better pergi mandi haha.
Byee xx


Post a Comment