//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





Assalamualaikum semua.
  

Sekarang mi dah jarang online sebab internet problem haha. 2 hari juga la tak tengok blog ni. Hihi.
Mi kan tetiba je teringat kat satu text ni. Sebab keadaan mi sekarang ni. Bukan teruk pun la just sakit sikit-sikit je. Macam sakit kepala, pening kepala, loya, rasa macam nak pitam macam tu je lah haha tak teruk pun. Tapi rasa teruk la tak ada orang pun yang ambil kesah sal mi. Hee. Tak apa mi okay je. Tak akan mati la sakit kepala 1-2 bulan ni. Haha *suka pulak maaf~

Okay dalam text tu mi tulis. "Mi bukannya mengarut lah ^^ kalau mi tak ada dah suatu hari nanti, jangan lupakan mimi tau?" Cam ni la text mi. Pastu kan nak tau tak apa dia balas? Dia balas "Mi x ada? Mi nak pergi mana?" Part ni memang mi gelak gila-gila. Spoil habis ! Susah mi nak terangkan kat dia. What I'm actually is mi da tak ada tak dunia lah. Haish susah betul ada budak comel ni. Haha xD tapi mi tak balas cam tu la. Ada lah mi balas. Hee.

Biasa lah. Dalam kehidupan kita ni mesti sometime tu kita rasa macam nak mati kan? Tapi bersolat lah in shaa Allah tak ada pape. Ingat tu bila sakit sembahyang. Bukan guling-guling kat katil. Haha.
Kbai, ingat pesanan tu ^^

love mi xoxo


Post a Comment