//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





SALAM PEEPS :*



Today mi sangat bosan sangat-sangat sebab tak pergi sekolah. Tak tau nak buat apa. Kakak tak ada. Nani pun tak ada. Kalau boleh lepak dengan kawan-kawan tak apa jugak. Tu la sapa suruh ponteng sekolah. haha. Hari ini mi nak pergi MELAKA . yeay-yeay thats why la tak pergi sekolah. huhu. Kakak convo esok petang. Yeay dapat pergi melaka. Wait for me melaka :*

Okay mi juga nak wish Happy Anniversary kepada si dia  hihi. Awak hari ni merupakan first anniversary kita. Awak ingat kan? Okay Actually kita orang tak couple pun just suka sama suka :) hoho YOU ARE MY BESTBESTFRIEND ! Love you :* ❤ 

Okay la. esok mi akan post cerita mi di melaka ~ hope you will enjoy it :3 Sampai di sini sahaja la cerita mimi. Nak buat bunga tuk convo kakak jap hihi. byebye. 
Salam jumaat. 

Love, mi x


Blogger are_lin@yu said...

ayu folo sini dari segmen yg sama ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

 
Blogger Nur farahiza said...

Happy Anniversary :)

 
Blogger miz ruha said...

happy anniversary,,, ^_^

 
Blogger nsyamMie said...

THANK YOU !! <3 :D

 

Post a Comment