//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





SALAM and HAI ;)

Syukur alhamdulillah mi dah boleh bawak motor dengan baik sekarang ni. *teehee* semalam ada akak puji. Kembang semangkuk habis! haha. Maklumlah budak tak reti bawak motor~ memey macam ni *peace* Tapi mimi still tak reti nak tukar gear D; susah gila wei ! Nak naik gila mi nak tukar gear tak boleh-boleh. Then semalam kan. Along suruh mimi double stand. Sumpah kelakar gila. Nak terbalik mimi nak tongkat motor tu. Sumpah tak larat nak double stand. Hope nanti boleh lah double stand :(( kalau tak boleh fail la JPJ! dah la test jpj tu LUSA! Ya Allah cam mana ni. Sesiapa yang ada motor please datang rumah mi sekarang. Nak double stand. Please :( 

Eh wait hari ni hari rabu kan? Maksudnya esok lah mi test!?? Gila :o Macam mana ni. Hope sangat-sangat boleh lulus esok. Tak nak la fail. Malu ): kalau ada lesen senang nak lepak dengan kawan nanti. Melepak je tau huhu :3 

Okay lah nak bersiap pergi kelas motor. Harap tak hujan macam semalam :/ Korang doa-doakan mimi yea? hihi thanks :B kbai

love, mi x


Blogger Nory Zoulkefle said...

salam kenal..

dr segmen tmbah follower...

done follow..

syoknyer die dah start cuti yer...=)

 

Post a Comment