//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





HAI and ASSALAMUALAIKUM :>


*study study study* tu je yang ada dalam kepala mi sekarang ni. Semua mengharapkan yang terbaik dari mi so mi kena la studykan? Nak tunjukkan yang mi ni BOLEH BUAT! haha. So untuk membolehkan mi tumpukan perhatian mi kena la JAUHKAN diri dari FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE and lain-lain sosial network. Mungkin selama sebulan ni mi tak mengonline. SUNGGUH TAK ADA LIFE! Tapi nak buat macam mana lagi kan? Minggu exam biasa lah. 1 nov nanti kot mi online balik. Tapi kalau online kejap-kejap tak apa lah kan. hihi :B kay lah mau study dulu~ byebye. 

WISH MI LUCK TAU hihi :D THANKS A LOT 

Love, mi x


Blogger Cik H.A.C.K.S said...

hye..dari sgmen yg sama..
j0in smpai pening taw~
gdluck~
http://cikhacks.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

 

Post a Comment