//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





●ASSALAMUALAIKUM AND HAI ♡●

Selamat menyambut Hari Raya Aidil Adha kepada semua umat islam. Harap kita semua diberkati oleh Allah s.w.t amin :) This raya mi tak balik kampung pun. Sungguh sedih. Tak tau la kenapa tak balik. Baru semalam mi tau yang kita orang tak jadi balik Kedah. Tak apa lah. Beraya kat sini pun best juga. Ada rendang, red velvet, lemang ♥ sumpah sedap gila rendang mama tadi even rendang tu pedas sikit. Bukan sikit tapi banyak T.T sakit perut makan.
Exam dah la tak habis lagi tinggal kertas agama dengan sejarah paper 3. Nanti time exam mesti mood raya tu tak habis lagi haha :B apa-apa pun wish me luck okay? ♡ hehe. Sayang kepada yang mengewish tu huhu *gelak gedik*
Okay lah, hari ni mama suruh tidur awal esok raya kena bangun awal hehe. Byebye. Salam Aidil Adha ♡
Love, mi x
#p/s esok insyaAllah mi post gambar red velvet hii ♥
Published with Blogger-droid v2.0.9


Post a Comment