//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it






ASSALAMUALAIKUM and hai :)

Hari ini mi sangat penat bawak motor. Haih~ maklumlah budak tak pernah bawak motor. Haha. Act today not my first day ambik kelas motor ni. Dari sebelum raya lagi. Jika saya tak silap lah hihi. Tapi mi kan jarang nak post-post kat blog ni. Ni pun baru semalam teringat nak buat. Entah macam mana mi terfikir nak buka blog ni. Haha okay da terlajak jauh dah mi ni maaaaaf >.<


Tapi hari ini tak best sangat ouh kelas motor dia. Bosan. Mi nak dengan abang-abang yang dulu tu. Dorang punya mulut tak boleh nak duduk diam. Popet-popet je mulut tu haha. Sekarang ni tba-tiba ramai pulak budak dari btp. Dah la tak rapat. Rasa terpinggir je u.u and today mi dah belajar bahagian 2. Yeaaay ! Finally ! :D tapi.. mi still tak reti nak tukar gear motor tu. Susah laaa. Motor tu dah la macam tua bangka je mi tengok. Nak bawa susah gila. Please la betulkan motor-motor semua tu okay -.- susah la mi nak pass test jpj nanti kalau semua motor problem. Kan? Kasihanilah mi yang tak pernah bawa motor ni yea? *buat muka comel* hahaha xD okay lagi 4 jam lagi kot mi kena belajar motor then baru boleh ambik test jpj. Tapiii mi rasa NO WAY mi boleh pass tu. Please sesiapa tolong ajarkan mi bawa motor. Kalau mi tambah masa pun belum tentu mi boleh pass test tu hurmm u.u

Hihi okay lah esok mi ada kelas motor. Then esok mi post lagi pasal lesen motor ni haha. Kalau boleh mi nak ambil gambar kat sana tapi segan la sebab mi sorang je perempuan. Yang lain semua lelaki sombong. Wish me luck tomorrow ~ <3 bye ya'lls

Love, mi x

Published with Blogger-droid v2.0.9


Post a Comment