//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





Hari ni mi bawa motor lagi. Sumpah hari ni lagi penat dari semalam sebab today sangat lah PANAS nya! Sumpah pening gila mi bawa motor. Sekarang mi nak rehat kejap. Boleh pengsan mi kalau 2 jam tu bawa motor je. Dengan leher yang alah ngan panasnya lagi kan. Mau pedih gila leher ni. Nak nangis pun ada. Sabar la. Ni baru panas di Malaysia. Belum kat hari akhirat tu. Okay benda keselamatan yang kena pakai kat siku dengan lutut ni memang sangat merimaskan. Please la mi tak pernah jatuh lagi bawa motor ni. Takut sangat jadi pape kat mi ni. Yang paling memalukannya dah la mi sorang je yang kena pakai. Yang lain tak payah pakai pun. Dah pro la katakan. Okay dorang sememangnya pro -.- tapi tak best lah dorang ajar mi macam mi ni budak kecik siap panggil mi 'budak kecik' lagi. Grr mi dah besar la -.-
Hah tadikan the memalukan moment ever. Mi tak reti nak tukar gear. Kay sangat memalukan. Dah la time tu kat belakang mi ramai budak laki. Kay sangat malu. Mi suruh dorang jalan dulu bab yelah dorangkan PRO -.-
Balik dari Harmoni Driving ni mi nak study add math. Hari selasa ni ada exam add math. Mi tak fail kat add math. Fighting ! Fail kat akaun je pun tak apa lah tapi add math tak nak fail. Dah tekat tak nak fail. WISH ME LUCK OKAY? :3 hihi kbai. Balik nanti nak tengok cerita korea haha.
Love, mi x
Published with Blogger-droid v2.0.9


Post a Comment