//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





The final exam is just around the corner. I have study nothing for this examination. What ?? :O My kerja kursus akaun pun tak siap lagi. Macam mana niiii ~ T.T asyik tak seimbang je imbangan duga ni. Benci! Tak suka. Tak suka >.< now what I have to do is study for my examination. Tak nak ada fail. Kalau boleh :/ Kerja kursus tu ketepi kan dulu. maybe boleh lah kot kan hantar lambat sikit .. .__. ada dekat sini yang pandai akaun tak? Please someone help mee!! Sudah fed up nak sambung buat kerja kursus ni asyik tak seimbang je. Now Mi nak fokus dekat study. Fighting ! *berusaha mimi ! >:(* 




Post a Comment