//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it






ASSALAMUALAIKUM and HAI :)

Hai, hari ni merupakan hari yang "paling best" lah juga kot sebab tak payah nak pandang buku dah. yeay2 ! Penat la nak memandang je buku tu sakit mata *pakai eye mask* haha. sumpah sakit kepala gila tiap-tiap hari kena tidur lambat sebab nak study. Ni la akibat nya study last minit huhu. Seriously, sapa yang nak study awal-awal. Nanti satu apa pun tak ingat  -,- Lain la yang dapat soalan bocor. Memang duk menghafal je.

Ah, ada satu budak kat mi kan, she kinda macam 'pelik' sikit. Yelah sejak dia gaduh dengan kawan baik mi ni dia sorta dipinggirkan dari kelas kita orang. So kesian. Tapi mi simpati gak la kat dia. SUMPAH KESIAN! haha. Okay dia kan time sebelum exam start dia tak baca apa-apa pun. Seriously langsung tak! yup mi tau dia pandai. Tapi dia macam kinda belagak sebab konon nya orang akan fikir yang dia tu pandai sebab dia tu tak study last minit. Tolong lah. I know you go to the tuisyen class. But baca lah sikit sebelum exam start nanti kalau result teruk jangan menangis pulak okay? I'm not a good friend with someone that I'm not close to :3

And tadi sesungguhnya kelas mi sangat pelik this year. Usually bila akhir exam kita orang akan countdown. Whole class I think. But this year, only me, nad and teah. Thats so pelik and awkwarrd o.O kelas tu tak ada orang ke sampai kita orang je yang countdown? haha.. tak best langsung kelas mi tu. bosaaaaan~

And tadi merupakan exam yang paling mi benci dalam dunia ni. Exam SEJARAH PAPER 3. Sumpah susah gila soalan tu sebab banyak soalan kbkk. Mi ni mana lah tau kisah-kisah sejarah dunia kita ni. Saja je. Open-book lah sangat. Soalan no 1,2 dan 3 je yang ada dalam buku. No. 4,5,6,7, dan 8 kena fikir sendiri. Sumpah orang yang buat soalan ni saja je nak mengagalkan mi sejarah. And yang worst nya lagi sejarah kena lulus! Mampus la spm nanti kena jawab camtu. GILA LAH! -,- Harapan mi nak lulus. 
Okay la. Kalau boleh mi tak nak fikir about exam ni lagi. Result tu lantak la campak longkang! HAHA. Mi redha je la dengan result mi nanti. Hope semua lulus dengan JAYA nya. Korang doa-doa kan mimi yea? hihi. okay lah bye. BOO! terkejut tak. Happy Helloween~ 

love, mi x


Post a Comment