//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





SALAM :)

Add math. Bila dengar add math je mesti orang cakap "add math susah lah" bla bla bla. Ya bagi mi pun susah tapi if kita selalu ulang kaji add math ni kacang gila je nak jawab.. *yeke?* SUSAH GILA babeng nak jawab even dia bagi formula belambak gila kat depan tu. Memang sangat susah. Tapi kalau untuk budak yang boleh skor A++ ni memang mi respect dia habis-habisan lah. Sebab bagi mi memang susah.  Jujur mi cakap. humm. Dah la selasa depan ada test add math memang tak mati lak kan mi ni. Tak study pape lagi. Ada sesiapa yang nak pinjamkan otak dia kat  mi tak? Mi hanya terima yang pandai add math je yea? hahaha. Okay lah mentang-mentang family out terus nak post kat blog ni haha :B
Nak study add math ni. Please sesiapa yang pandai add math ajar mi. Mi merayu sangat-sangat ni. Tolooong laah T.T hihi ni la balasannya tak nak study awal-awal. PADAN MUKA MI ! Apa-apa pun wish me luck!

Love, mi x


Blogger Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmenjom-tingkatkan-follower-sampai.html

 

Post a Comment