//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it





ASSALAMUALAIKUM and HAI :)

Nampak tak tajuk kat atas tu? 23 Oktober 2012 :) This post was very special untuk sesiapa yang menyambut hari jadi/ birthday. Happy birthday ! hihi :D actually post ni bukan untuk semua orang yang sambut birthday pada 23 oktober tapi just untuk sorang budak yang special ni. Lelaki or Perempuan? Dia lelaki kay :p hehe kali ni mi nak jadi yang pertama wish dia dekat blog hehe. Hope dia hargai lah. Sia-sia la kalau dia tak baca u.u 

Hai awak. Happy Birthday yang ke 16!! Yeay. Finally awak dah 16. Hope this year awak still dapat enjoy your birthday even this year awak just celebrate dekat asrama! hahaha kesian :B nanti kalau boleh jumpa saya bagi hadiah lah kot yea hihi maaf mi sekarang asyik pokai je. Cepat sangat mi tergoda dengan benda-benda comel u,u sorry awak~ Actually mi kena study sains ni. Exam tak habis lagi tapi mi sempat lagi nak post ni untuk awak. Sweet tak I? kyaaa~ haha. perasan je mi ni kan? -.- okay mi kat sini sangat rindu awak kat sana tu tau tak? Bila nak jumpa. Gambar pun tak ada. Sedih nya "kawan baik" kita tak ada dekat sisi kita. Eh. awak jangan lupa belajar rajin-rajin tau. Cam ne kita nak pergi Paris nanti hahaha. Awak jangan lupa awak kena tanggung semua kos mi dekat sana hihi. okay mi tersangat excited nak pergi sana :B back to topik. Awak jangan sedih pulak tau tak dapat celebrate dengan saya tahun ni haha :p okay saya tak tau nak cakap apa ni. Harap awak happy je dekat sana selalu. Selalu la ingat kat mimi ni yea? hihi okay lah nak study. Byebye 
Love mi xx :*


Blogger Nur farahiza said...

bfday saya da lepas :) heeheh

happy bfday untuk si dia ye :)

 
Blogger nsyamMie said...

happy belated birthday girl! :)
and thanks yea? :D

 

Post a Comment