//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it






AAAAAHHHHHHHH ♡ *excited scream* suka gila barang-barang kat MOMOE ni. Comel gilaaaaa ♥ nanti nak borong banyak-banyak kat situ :B emm.. awaaaak nanti belikan lah ~ *to future boyfie* huhuhu just kidding -..-

Tadi kitaorang cam budak kampung je tak penah g shopping. Sumpah kelakar.  Rugi tak bawa camera dslr. Abah la tak bagi bawak. Tapi kalau bawa menyusahkan lah pulak. Hoho :B Thankz dad.

Kasut kat MOMOE tu comel sangat-sangat. Nak beli semua kalau boleh ♥ comel gilaaa ≧﹏≦ raya nanti nak beli kat situ yea mama :3  hehe (: ami nak yang putih pink tu. Comel sangat-sangat ! Hihi nanti nak pergi time sale lagi lah. Murah gila. Harga asal nak tercekik darah LOL ia sangat mahal tu budak-budak cam kita orang ni :b gambar tak ada...emm kbai :B


Published with Blogger-droid v2.0.4


Post a Comment