//Little Miyu//
Welcome !

@ SPM STUDENt @
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kemudahan dan ketenangan kepada Nur Syamimi binti Nor' Azmi yang bakal menjawab peperiksaan SPM pada tahun 2013. Kau berikanlah dia kejayaan 9A dalam SPM tahun 2013. Semoga dia tidak menghampakan kedua ibu bapanya. Sesungguhnya Kau sahaja yang maha mengetahui, penyayang, pengasih dan maha mengasihani.
Amin amin ya rabbal 'alamin.

let me speak





Diary About Links

Ahlan wa sahlan to my blog :)
Assalamualaikum. You landed at nsyamMie official blog and you probably know that already.



BANNER

Wanna exchange banner? Go to my LINKS :)

Tagboard !

hover the image


Followers !

Follow me



Twitter !

mention me



Thank You !

I really aprreciate it






HAPPY HAPPY JUNE JUNE JUNNEY ♡ Welcome June and goodbye Mei. Alhamdulillah what have i did that last month. May Allah bless me ♡ kindo funny. Sejak bila aku ni jadi budak baik LOL tak pe lah sekali-sekala huhu ;3

Jun, I'm not kinda like you.. Because it live a week to spent holiday time. Sob sob :"( I don't want to go school. Pleaseeee! *puppy eyes* :( Nak cuti. Nak hangout with friend. *macam boleh* wake up je lah. That neva happen~ Nanti buka sekolah nanti terpaksa lah face to face dengan result paper hikhok -..-

Okay lah time to close my eyeeees~ huhu Good Night blogger ♥

Published with Blogger-droid v2.0.4


Post a Comment